Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Avcılar Ortaokulu

Telefon : 0
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://avcilarortaokulu10.meb.k12.tr
Adres : İSKELE MAH. ATATÜRK 4. SK. ALTINOLUK ZAHIT EROĞLU VE AVCILAR ILKOKULU BLOK NO 2 EDREMİT / BALIKESİR
VİZYON : Öğrencilerimizi koşulsuz sevgi ile evrensel bilgiye ulaştırmak adına vizyonumuz, “Önce gülümset, sonra öğret” olacaktır.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR : .

Öğretmen :16
Öğrenci :179
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1790
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
Saatler : 08:50 Başlayış 15:20 Bitiş
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi sistem kömürlü kalorifer sistemi.
Servis :
Ulaşım : Ulaşım Okulumuz 2020 Şubat ayında Avcılar Mahallesindeki okulundan okulun yıkım kararı neticesinde, Şu anda bulunduğumuz Altınoluk Zahit Eroğlu İlkokulunun 3.4. katına taşınarak halen burada eğitim öğretime devam etmektedir.
Yerleşim Yeri : Avcılar Mahallesi Edremit - BALIKESİR (Geçici Adres: İSKELE MAH. ATATÜRK 4. SK. ALTINOLUK ZAHIT EROĞLU VE AVCILAR ILKOKULU BLOK NO: 2 EDREMİT / BALIKESİR )
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 125 km , ilçe merkezine 25 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz 2020 yılı 10 şubat tarihinden itibaren Altınoluk Zahit Eroğlu İlkokulu Binasının 3.ve 4. katında Eğitim Öğretime devam etmektedir.
Yazdır :